2014 m. spalio 13 d., pirmadienis

Liulia kebabai





Eskursas į jaunystę. Valgyti labai labai seniai Dombajuje. Ten jie buvo kepami ant iešmo. Ant iešmo nerizikavau. Kepiau ant grotelių. Prieskonius naudojau kitokius, vietinius, pradedant kadagio uogomis, baigiant parduotuviniais. O ir tarkuotas sūris į kebabų sudėtų neįeina. Bet manau, pasiteisino. Tiek skoniu, tiek sutvirtino faršą. Jei dar kartą teks kepti, kaip ir dera, drąsiai kepsiu ant iešmo.

4 komentarai:

  1. Vai,vai,kokie kebabai!noriu paragaut,tik nelabai mėgstu baklažanus.
    Ar nesulauki svečių,kai gardus dūmelis nuvinguriuoja mišku?Net
    aš jaučiu tą svaiginantį laužo ir patiekalų kvapą...ech,kiek prarasta,ačiū,Girini...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Baklažanai ne problema. Būtų surasta ir ko nors kito prie kebabų. O svečių šį kartą nesulaukiau :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. skanumelis tokie kebabai. Kur yra Dombajus?

    AtsakytiPanaikinti
  4. Dombajus yra Kaukazo kalnuose, Abchazijoje. Tais laikais jį vadino kalnų slidinėjimo kurortu. Įrengtos slidinėjimo trasos, pakėlėjai.

    AtsakytiPanaikinti