2014 m. spalio 6 d., pirmadienis

Maisto atsargos. Burokėlių marinavimas





Natūralus marinavimas. Nenaudodamas nei acto, nei citrinos rūgšties. Naudojau rūgščių antaninių obuolių sultis. Rezultatą sužinosiu artėjant žiemai. Dar pilna šviežių daržovių, todėl nėra reikalo atidaryti marinuotų.

6 komentarai:

  1. Senas geras receptas. Išbandytas, tikrai pavyks ir bus skanu.
    O aš negaliu atsistebėti Tavo entuziazmu virtuvėje...
    Šef povar :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Taip,žmonai gerai,tokį vyrą turint,kasdien kitokie patiekalai garuoja ant stalo.
    Virtuvė Girinio stichija...Šaunu ir aš norėč tokio šef povaro..:):)



    ;






    ;





















    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkoju :) Ne kasdien nauji garuoja. Nauji dažniausiai per išvykas į gamtą

      Panaikinti
  3. O kas nenoretu tokio vyro. Auuu girini, kur dingai?

    AtsakytiPanaikinti