2014 m. spalio 20 d., pirmadienis

Atsisveikinimas su Ančia. Folijoje troškinta karka





Išvykas orai dar leidžia. Naktis buvo šalta, bet dieną sušildė pro debesis išlindusi saulė. Dar auga grybai. Garnyras gavosi geras. Taip kepant, teko dažnai vartyti groteles. Rezultatu patenkintas. Neprisvilo ir buvo sultinga mėsa. 
Skanaus!

2 komentarai:

  1. Nu prie tokios karkos galėjei nors alaus bokalą pasidėt,nesvarbu,kad karka sultinga gavos,o visvien jai to "kažko"trūko:):)
    Pokštauju,Drauguži,mes irgi mėgstam karką ,bet keptą ir apskrudintą,kai odelė traškėtė traška...:)Ačiū,...:)...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Buvo mintis, išvyniojus iš folijos, dar kartą dėti ant grotelių ir apskrudinti virš žarijų. Kadangi kepiau ant mažos ugnies, nebuvo žarijų. Patingėjau iš naujo kūrenti. Norėjosi ragauti :)

      Panaikinti