2014 m. spalio 4 d., šeštadienis

Beprotukai





Dar vienas patiekalas iš bulvių. Dėkoju draugei Danutei už receptą.

Tęsiasi auksinis ruduo. Dienos saulėtos ir pakankamai šiltos


Vakare šildo laužas


 Ryte nuostabiai garuojančio ežeruko vaizdai


Dar kepurę kelia vienas - kitas grybas


Tęsiasi Palapinių sezonas.

6 komentarai:

  1. Kodėl beprotukai?ir vėl labai ilgas gaminimas

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Todėl, kad cepelinai, pametę protą (įdarą). Cepelinų dydžio ir formos, bet vien iš bulvių masės :) Gamtoje laiko leidžiu daug, todėl ne problema ilgas gaminimas.

      Panaikinti
    2. Žiūrėjau į pagaminto patiekalo nuotrauką seilę varvindama.
      O kitas bežiūrint... liūdnoka, kad su rudeniu baigiasi palapinių sezonas.
      Nors tikiuosi, kad tai dar ne paskutinis reportažas iš Girinio valdos.

      Panaikinti
  2. Gražų rudenį mums Dievulis sukūrė,tokia graži gamta,įvairiomis spalvomis pasipuošusi.
    Puikios nuotraukos,Drauguži,graži stovyklavietė,puikus laiko praleidimas,nėr ko gailėtis.Tuoj
    žiema užklos nukritusius lapus baltu patalu ir siaus pūgos...Kiekvienas metų laikas savotiškai gražus.
    Ir vėl lauksime pavasario,bundančios gamtos grožio,svaiginančio vėjelio ir širdyje šėls nauji jausmai,nauji pojūčiai...ech
    kaip gera gyventi...O dabar dar pasidžiaukime rudenėliu....ir po kojomis šnarančiais įvairiaspalviais lapais...:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai gražus rudenėlis. Sulaukėm ir šiltos Bobų vasaros :)

      Panaikinti