2013 m. spalio 4 d., penktadienis

Sausai keptas baravykas





Pats seniausias ir paprasčiausias iš man žinomų kepimo būdų. Taip kepdavo kaimiškose krosnyse ant rinkių. Panaudojau špižinę kepimo lentą. Baravyko galvą įtryniau pipirais ir druska. Iškepusį paskaninau grietine. Nors grietinė nebūtina. Skanus ir be jos.

2 komentarai:

  1. Oi,kaip senai esu valgius taip keptą baravyką,net jau ir skonis pamirštas...
    Pirmą kartą valgiau,dar jauna būdama,pas uošvius ,keptus ant rinkių.
    Daug ko tada išragavau ir išmokau...Seni laikai..Ačiū,kad atgaivini
    ir mano prisiminimus...:):):)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkoju :) Šis receptas atėjo iš vaikystės. Močiutė taip iškepdavo. Ir ne tik grybus. Iškepdavo bulves. Kokios jos man buvo skanios!

      Panaikinti