2013 m. spalio 3 d., ketvirtadienis

Imbiero arbata





Įsigali ruduo. Vis dažnesni šalti lietūs, žvarbūs vėjai. Darbe vėl pradėjome gerti imbiero arbatą. Gersime iki vėlyvo pavasario. Ką ji duoda, pasiieškokite googlyje. Pademonstravau, kaip ją gaminu. Medaus į arbatą nededu. Jo truputį paimu į burną ir užgeriu arbata. Bet dažniausiai su medumi tik vaišinu. Pats geriu ir be medaus, ir be cukraus. Man skani ir nesaldinta. Baigęs gerti, visada suvalgau puodelyje likusį imbierą.

2 komentarai:

  1. Gėda ir prisipažinti,bet imbiero niekad nesu gėrus,
    nors daug apie jį skaičiau,tačiau...
    Vis pasižadu pabandyt,bet taip ir pamirštu...
    Kasdien geriu mineralinį Tichė,patinka žalia arbata,
    bet dažniausiai
    geriu bet ką,kas po ranka...ir be jokio cukraus...
    Dėkoju:)

    AtsakytiPanaikinti