2013 m. spalio 1 d., antradienis

Grybų troškinys





Dar gražus ruduo. Orai vėsoki, bet grybai auga. Kepsniui atrinkau šilbaravykius ir voveraites. Šoninę kaip visada, pamarinavau. Bulvės vertos atskiro aprašo. Jį pateiksiu rytoj.

2 komentarai:

  1. Jooo,skaniai maitinies gamtoje.O nuostabus kvapelis sklinda mišku....ar kartais nesulauki grybautojų
    prie pietų stalo?:)
    Jau eina į pabaigą grybų rinkimas ir išvykos į gamtą.Vėsta orai ir poilsis ateina...
    Tad gražaus dar oro Tau linkiu,lai džiugina gamta,lai sumanymai gimsta galvoje,o mes
    visada mielai čia ateisime paskaityti ir patirties įsigyti...DĖKOJU!!!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Užklystančių grybautojų ir žvejų žvilgsnių sulaukiu. Padėti suvalgyti dar nesisiūlo. Gaila, bet jau sezonas eina į pabaigą. Pusė šių išeiginių dar praleista gamtoje. Reiškia įrašų apie patiekalus iš grybų dar bus. Žiūrėsim, kas per orai bus per sekančias išeigines.

      Panaikinti