Šiemet gausiai augo raudonviršiai. Paruošiau ir užšaldžiau kelis indelius jų žiemai. Apverdant vietoje vandens, druskos ir prieskonių, panaudojau alyvuogių konservavimo skystį. Dar įtrupinau pora česnako skiltelių. Gavosi labai geras skonis.
Nu va tuos grybus valgau su malonumu ir be baimės.:) Pokštauju,Drauguži....:):):)Ir vėl naujovė-konservavimo skystis nuo alyvuogių! Kiek naujų įdėjų pasisemsime iš Tavęs...Ačiū...:)
O kam išpilti gerus dalykus :) Alyvuogių konservavimo skystį kartais maišau su mineraliniu vandeniu ir geriu. Man jo skonis labai patinka. Sugalvojau dar vieną panaudojimo būdą :)
Nu va tuos grybus valgau su malonumu ir be baimės.:)
AtsakytiPanaikintiPokštauju,Drauguži....:):):)Ir vėl naujovė-konservavimo skystis nuo alyvuogių!
Kiek naujų įdėjų pasisemsime iš Tavęs...Ačiū...:)
O kam išpilti gerus dalykus :) Alyvuogių konservavimo skystį kartais maišau su mineraliniu vandeniu ir geriu. Man jo skonis labai patinka. Sugalvojau dar vieną panaudojimo būdą :)
Panaikinti