Ir pagrindinis Palapinių sezono uždarymo patiekalas. Važiuodamas pakelyje nusipirkau gyvą karpį. Atvažiavęs į stovyklą jį išskrodžiau, gerai nuploviau, įtryniau prieskoniais, garstyčių padažu ir palikau marinuotis. Kepiau vakare ir ant stalo buvo patiektas karštas.
kaip visada - netikėta, bet paprasta ir labai skanu.
AtsakytiPanaikintipasižiūrėjusi klipuką pasijuntu, kad noriu valgyti... :D
Dėkoju. Džiaugsiuosi, jei pasinaudosit receptu ir panašiai išsikepsit :)
PanaikintiMėgstu labai žuvį,tad čia Tavo iškeptas karpis mane vos iš padų neišvertė/taip
AtsakytiPanaikintijo užsinorėjau/.Ačiū už gundymus,kuriuos čia pateikei,manau,tai paskutinis jau
patiekalas ,užbaigiant palapinių sezoną?O gal dar orai leis pasidžiaugti Tau
Girinio stovyklaviete..Tad geros Tau rudeninės nuotaikos!
Maloniai prašau :D Aišku, kad ne paskutinis patiekalas. Vis tik ne eilinis stovyklavimo vakaras, o sezono uždarymas. Pasilepinta ir desertu :)
Panaikinti