2013 m. spalio 30 d., trečiadienis

Palapinių sezono uždarymas. Keptas karpis





Ir pagrindinis Palapinių sezono uždarymo patiekalas. Važiuodamas pakelyje nusipirkau gyvą karpį. Atvažiavęs į stovyklą jį išskrodžiau, gerai nuploviau, įtryniau prieskoniais, garstyčių padažu ir palikau marinuotis. Kepiau vakare ir ant stalo buvo patiektas karštas.

4 komentarai:

  1. kaip visada - netikėta, bet paprasta ir labai skanu.
    pasižiūrėjusi klipuką pasijuntu, kad noriu valgyti... :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkoju. Džiaugsiuosi, jei pasinaudosit receptu ir panašiai išsikepsit :)

      Panaikinti
  2. Mėgstu labai žuvį,tad čia Tavo iškeptas karpis mane vos iš padų neišvertė/taip
    jo užsinorėjau/.Ačiū už gundymus,kuriuos čia pateikei,manau,tai paskutinis jau
    patiekalas ,užbaigiant palapinių sezoną?O gal dar orai leis pasidžiaugti Tau
    Girinio stovyklaviete..Tad geros Tau rudeninės nuotaikos!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Maloniai prašau :D Aišku, kad ne paskutinis patiekalas. Vis tik ne eilinis stovyklavimo vakaras, o sezono uždarymas. Pasilepinta ir desertu :)

      Panaikinti