2013 m. spalio 21 d., pirmadienis

Kepimo lenta. Kepu mėsą ir daržoves





Toliau įsisavinu kepimo lentą. Mėsą supjausčiau, įtryniau prieskoniais ir palaikiau pora valandų. Daržoves aptepiau aliejumi su prieskoniais ir palaukiau kol nuvarvėjo aliejaus perteklius. Pirmiausia iškepė grybas ir baklažanas, po jų svogūnas ir moliūgas. Ilgiausiai kepė mėsa, bulvės ir morkos. Kitą kartą ant lentos dėstysiu kitaip. Ilgiau kepantys bus lentos viduryje, trumpiau kepantys - kraštuose. Baigs kepti daug maž vienu metu.

2 komentarai:

  1. Gerą kepimo lentą turi,ar tokių yra pirkti?Aš mat retai po tokias parduotuves nardau.
    Ir,kai nereikia tokių dalykėlių net nežinojau,kad jų yra...Šauniai sugalvoji paskanaut
    visokių patiekalų,išmonės Tau netrūksta.:):):) Dėkoju :):)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kepimo lentą nusipirkau prieš kelis metus. Po to daugiau prekyboje jų nemačiau. Vis tik geras daiktas. Ją galima naudoti ir bute ant dujinės viryklės

    AtsakytiPanaikinti