2013 m. spalio 2 d., trečiadienis

Bulvės grybų troškiniui




Bulves parinkti tokias, kurios išvirusios nesukrinta, išlieka kietos. Prieš paplodamas bulvę paprastai įvynioju į drobelės gabalėlį. Gražiau susiploja ir tankiau suaižėja. Reiškia geriau įsigeria aliejus ir prieskoniai. Šį kartą tarp savo mantos neradau drobelės. Teko paploti neįvyniotas. Vaizdas prastesnis, bet skonis vis tiek geras.

2 komentarai:

  1. Oi,oi oiiii...taip paruoštų keptų bulvių nesu valgius niekur ir pati neruošiau.
    Pirmą kart matauuuu...Nu, bet Tu toks išradingas,Drauguži,kad man
    jau ir žodžių greit pritrūks ..Sekmės sumanymuose...Ačiukas:):):)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pagaminti paprasta, laiko daug neatima, taigi nesnauski :)

      Panaikinti