2013 m. spalio 31 d., ketvirtadienis

Palapinių sezono uždarymas. Vaisių asorti




 

Ir pabaigai desertas. Jį pagaminau gerokai anksčiau prieš karpio kepimą. Tik pagaminus, dominuoja brendžio skonis. Po kiek laiko brendis susigeria į vaisius ir asorti skonis tampa švelnesnis.



4 komentarai:

  1. gal galėtumėte patikslinti - kiek reikia pilti brendžiuko ?
    Ar visą "žulikiuką", ar kas liko suvartoti pagal paskirtį neskiestą?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kiek pilti brendžiuko, čia jau skonio reikalas. Supyliau pusę "žulikiuko". Bet ir likęs buvo skiedžiamas. Didžioji dalis buvo atskiesta kava :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. daugiau visada geriau :)
    Supilčiau visą, nes perdaug nebūna
    tikrai susildytų toks desertas

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nepabandžius nesužinosi. Kitą kartą, aišku, į visus vaisius viso brendžio nepilsiu. Įsidėsiu į atskirą indą dalį vaisių ir juos "pastiprinsiu".

      Panaikinti