2017 m. gruodžio 2 d., šeštadienis

Viščiukų ketvirčių vyniotinis



Kol dar leidžia orai, sodo ugniakuras netinginiauja. Šį kartą patiekalas iš vištienos. 
Iš viščiukų ketvirčių išėmiau kaulus, įtryniau Meksikietiškais vištienos prieskoniais ir palikau marinuotis. Po valandos dėjau ketvirtį ant maistinės plėvelės, ant jo paskleidžiau konservuotų žaliųjų žirnelių, uždengiau kitu ketvirčiu, įvyniojau į plevelę ir tankiai aprišau siūlu. Viriau greitpuodyje apie 45 min. Išėmęs paslėgiau ir palikau nakčiai. Vyniotinius gaminau rudenį, o ragavau kaip ir žiemą. Naktį pasnigo, šiek tiek baltavo žolė, teko nuo stalo ir suolo valyti sniegą. 
Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą