Be bulvių, šiam patiekalui dar reikėjo rūkyto kumpio ir aliuminės folijos. Bulvės jaunos, plona odele, todėl kepiau su lupena. Įpjausčiau šaukšte. Jis neleido perpjauti visai. Į įpjovas sukaišiojau plonas kumpio juosteles, įvyniojau į foliją, užkasiau žarijose ir ant jų dar 35 min. kūrenau ugnį. Turėjau aštraus pomidorų padažo. Juo ir paskaninau patiekalą. Darbo prie jo nedaug, o rezultatas skanus.
Visai paprasta, tik turėtų būti aštroka. Geriau švelnesnis padažas. Nors dėl skonio nesiginčiama
AtsakytiPanaikintiPritariu. Geriau švelnesnis.
AtsakytiPanaikintiEsam kepę...orkaitėje irgi,tačiau gamtos prieglobstyje ir žarijose daug skaniau...
AtsakytiPanaikintiO man kuo aštriau,tuo skaniau...tik žinoma,kad sveikiau viskas ,kas normos ribose...
Kepiau ir orkaitėje. Nereikėjo vynioti į foliją, matėsi kaip kepa. Buvo skanu, bet su dūmų kvapu skaniau :)
AtsakytiPanaikinti