2013 m. rugpjūčio 23 d., penktadienis

Beveik vėdarai





Tik vietoje žarnų naudojau vištų odeles. Vyniojant į foliją, tenka vartyti. Kad būtų tvirčiau ir neišbėgtų bulvių tarkai, vyniojau į dvi odeles.

6 komentarai:

  1. Su tavo sumanumu baigiu apsiprasti, bet vis laukiu, ką dar sugalvosi. Ar šiemet vėl kepsi ant laužo gimtadienio tortą? Manęs jau nepriblokši, bet kitus - tikrai

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dabar jau Tu mane stebini žinojimu. Tikriausiai nekepsiu. Šiemet ne toks ambicingas. Pasitenkinsiu kuo nors kukliau. Bet manau, gimtadienį švęsiu tradiciškai :)

      Panaikinti
  2. Vištų odelės? Juk visas cholesterolis kaupiasi odelėse, visada jas nuimu ir išmetu. Nesveika valgyti.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikriausiai visiškai teisinga Tavo nuomonė ir ji sveikintina. Tik aš sau nepastatęs tikslo numirti visiškai sveikam. Bent jau maisto srityje daug maž leidžiu valgyti tai kas man skanu :)

      Panaikinti
  3. Taippp,sumanymų pilna galvelė...Jau senai stebiuos ir niekaip neatsistebiu Tavo vis naujais patiekalais...Norėč nors kartą pasimėgauti Tavo gamintais vėdarais,nors aš tik vidų tevalgau,tad ir odeles palikčiau Tau,drauguži...Dėkoju...:)Ir skanaus...:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Mielai pavaišinčiau :) Ir su dideliu malonumu suvalgyčiau odeles :)
      Skanaus :)

      Panaikinti