2017 m. birželio 3 d., šeštadienis

Vištiena, marinuota su mozzarella



Su Palapinių sezonu, prasidėjo ir kepsnių ant grotelių sezonas. Toks kepimas išsausina mėsą. Kad kepsniai būtų sultingesni, į marinatą dedu įvairių priedų. Šį kartą išbandžiau mozzarella sūrį. Jį su visu skysčiu supyliau į dubenį, sutryniau šakute, užpyliau šiltu vandeniu, išplakiau plakimo šluotele ir užpyliau ant vištienos gabaliėlių. Marinavau per naktį. Kepant dažnai varčiau groteles. Rezultate vištiena gavosi tikrai sultinga, su skania traškia plutele. 
Skanaus!

8 komentarai:

  1. Labas! Negi galima laukti išalkus pernakt?!🍜 keista!🍒🍲

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labas. Vakarienė turi būti lengvesnė. Kepsniai - pietams

      Panaikinti
    2. Vakarienė ---priešui, o kepsnį dar karštą reik valgyti !☕🍲🍜🍖🍗🍵

      Panaikinti
  2. O kodėl žalsvoji stiklinė tuščia? Juk pirma reik atsigert!🍏🍹🍵🍼

    AtsakytiPanaikinti