2017 m. kovo 25 d., šeštadienis

Sumuštiniai su daigintais žirniais



Dar vienas apsilankymas Girinio valdoje. Turėjau reikalų tuose kraštuose, tai su dideliu malonumu užsukau išgerti kavos ir užkasti. Skubėjau, todėl sumuštiniai paprasti. Krekerius aptepiau varškės užtepėle ir ant viršaus užbėriau daigintų žirnių. Bet gryname, jau pavasariu dvelkianiame ore, ir tokie sumuštiniai buvo nepaprastai skanūs. 
Skanaus!

4 komentarai:

  1. Ačiū,ačiū,daigintų žirnių nebandžiau dar valgyt,bet va grūdus taip ir man labai skanu,valgau vienus,susitaisau juos su svogunėliais ir su nerafinuotu saulėgražų aliejumi,super!Bandžiau su alyuogių aliejumi,skonis ne toks,su saulėgražų skaniau...
    Išdandysiu ir žirnius...dėkui...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Daiginu įvairius grūdus. Ypač žiemą ir į pavasarį. Irgi maišau su aliejumi arba medumi. Gavau darže augintų žirnių. Dygo gerai. Dar turiu ekologiškų linų sėmenų. Bus bandymas sudaiginti ir jas.

      Panaikinti
    2. Štai kaip,tu pats daigini,aš perku parduotuvėje.Bet va daigintų žirnių kažkodėl neradome,tad pamaniau,kad tu pats juos susidaiginai.Och,koks tu šaunuolis,viską moki pats pasigaminti.Lauksiu ir kitų tavo eksperimentų.Sėkmės!

      Panaikinti
    3. Dėkoju :) Artėja išeiginės ir bus bandymas sudaiginti linų sėmenis. Dar jų niekada nedaiginau, tai ir pačiam įdomu, kas gausis.

      Panaikinti