2013 m. gruodžio 4 d., trečiadienis

Užkanda prie alaus




Panaudojau trys pakeliai svogūnų skonio traškių sausainių, 100 g. tepamo sūrelio su kumpiu, 200 g. lydytos varškės užtepėlės, Vilniaus majonezo, didelė skiltelė česnako, druskos. Sumaišius palikau šaltai. Kitą dieną jau buvo tvirtas, supjausčiau, skonis tiko prie alaus.

2 komentarai:

  1. Svetingas šeimininkas, turtingas stalas - mielai pasisvečiuočiau :)
    Ir kur čia taip ištaigingai įsikūrei?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dėkoju :) Atgaivinau primirštą ramų kampelį. Maloniai prašau virtualiai svečiuotis :) Realiai ten patekti, kaip dabar madinga rašyti mažytėmis raidėmis "Yra papildomų sąlygų" :)

    AtsakytiPanaikinti