2013 m. gruodžio 17 d., antradienis

Strimėlių marinavimas





Dar vienas strimėlių paruošimo būdas.

2 komentarai:

  1. Noriu,noriu noriu...:):):)
    Ar labai sūrios?Tada tektų mirkyt...:)
    O mirkytos,jau nebe tokios skanios...:(
    Bet šios taip apetitnai atrodo...Ačiū!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jei labai nori, tai reikia, atsisakyti nesveika :))) Lygtai taip dainavo "Inculto".
      Sūdytos strimėlės kuriam laikui bus pamirštos. Labai skaniai gavosi šios, marinuotos. Marinatas saldžiarūgštis. Jokio sūrumo, nereikia jokio mirkymo. Kai marinuosiu kitą kartą, į verdantį marinatą kelioms minutėms sudėsiu morkas. Turėtų būti minkštesnės. Dabar morkos kietos, bet vis tiek skanios. Džiaugiuosi šiuo receptu!

      Panaikinti