2014 m. lapkričio 21 d., penktadienis

Maisto atsargos. Pikantiška cukinijų mišrainė





Ir paskutinės šiemet konservuotos cukinijos. Aštraus skonio mišrainė. Reiškia valgysiu pats, noriai kabins ir sūnus. Dėl aštrių patiekalų mūsų skoniai sutampa.

4 komentarai:

  1. O tai net jos virti nereikia :)
    ar aš kažko nesupratau?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Virti reikia. Viriau apie 10 min. Fotografuojant ne visi gavosi normalūs kadrai ir gavosi neišsamus klipukas :(

      Panaikinti
  2. O čia tai liuks uogienė,tikriems vyrams:)
    Aš šiemet irgi iš cukinijų viriau porą mišrainių,vieną
    pasigaminau pagal Kumutės receptą"Marinuota česnakinė cukinija".
    Skanu,tik ne man valgyt,daug cukraus ten...:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkoju :) Labai tiko prie mėsos. Kaip ir prognozavau, valgė tik vyrai...

      Panaikinti