Ir paskutinės šiemet konservuotos cukinijos. Aštraus skonio mišrainė. Reiškia valgysiu pats, noriai kabins ir sūnus. Dėl aštrių patiekalų mūsų skoniai sutampa.
O čia tai liuks uogienė,tikriems vyrams:) Aš šiemet irgi iš cukinijų viriau porą mišrainių,vieną pasigaminau pagal Kumutės receptą"Marinuota česnakinė cukinija". Skanu,tik ne man valgyt,daug cukraus ten...:)
O tai net jos virti nereikia :)
AtsakytiPanaikintiar aš kažko nesupratau?
Virti reikia. Viriau apie 10 min. Fotografuojant ne visi gavosi normalūs kadrai ir gavosi neišsamus klipukas :(
PanaikintiO čia tai liuks uogienė,tikriems vyrams:)
AtsakytiPanaikintiAš šiemet irgi iš cukinijų viriau porą mišrainių,vieną
pasigaminau pagal Kumutės receptą"Marinuota česnakinė cukinija".
Skanu,tik ne man valgyt,daug cukraus ten...:)
Dėkoju :) Labai tiko prie mėsos. Kaip ir prognozavau, valgė tik vyrai...
Panaikinti