Kepimo eigą aprašysiu smulkiau. To priežastį parašysiu pabaigoje.
Šoninę supjausčiau 1 - 1,5 cm storio gabaliukais, užpyliau smulkintu česnaku, svogūnais, universaliais prieskoniais ir parą marinavau. Foliją nuklojau krienų lapais, ant jų išdėsčiau šoninę ir sluoksniavau:
- Stambiai pjaustyti grybai,
- Dilgėlių lapai,
- Garšvų lapai,
- Petražolės,
- Stambiai pjaustytos morkos ir svogūnai,
- Stambiai pjaustytos bulvės.
Vėl padengiau krienų lapais, suvyniojau į foliją ir kepiau.
Eigą smulkiai aprašiau todėl, kad man jis buvo pats skaniausias šiais metais keptas kepsnys!
Jei netikit - pabandykit :)
Jei tikit - išsikepkit būtinai :D
Tikiu,tikiu...,kad skanu...Namuos vyras dažnai pasikepa tokią
AtsakytiPanaikintišoninę,ragauju ir aš.Žinoma ji ne tokia skani ir kvepianti,kaip pas Tave
gamtoje kepta, su visokiais lapeliais...Gundai mus,seilės tysta...:):):)
Dėkoju :) Manau, kad kepta orkaitėje ne tokia. Ir ne vien dėl visokių lapelių. Kepant ant laužo, tenka dažnai vartyti. Reiškia kepimo metu atsiradę skysčiai ir riebalai susigeria į daržoves. Gaunasi daug geresnis jų skonis.
AtsakytiPanaikinti