2013 m. rugsėjo 17 d., antradienis

Keptas baravykas


 

Baravykai šiemet pasipylė prie pat stovyklavietės. Išsikepiau patį seniausią, minkšta galva. Be pipirų, pabarsčiau ir druska. Gavosi karštas skanus ir sotus sumuštinis.

2 komentarai:

  1. oi jūs grybai grybai,
    Jūs patieka mano,
    kas jūsų nevalgo -
    nieko neišmano :)

    Deja Aukštaitijoje šiemet grybų nebuvo.




























    nieko neišmano.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vakar žiniasklaidoje teigė, kad ir: "Dzūkai šių metų grybų ir uogų derliumi nesidžiaugia".
    O turėjo teigti, kad dalis dzūkų nesidžiaugia. Nemaža dalis džiaugiasi tyliai ir tik nedidelė dalis tai daro viešai.
    Jei Aukštaitijoje grybų dar nebuvo, pasidarykit miškuose dabar. Lyja, naktys šiltos, turėtų pasipilti ir pas jus.

    AtsakytiPanaikinti