2022 m. birželio 19 d., sekmadienis

Eglių spyglių gira




Draugauju su eglių spygliais. Žiemą retkarčiais parsinešu šakelę ir išsiverdu arbatą. Esu keletą kartų viręs eglių sirupą, o dabar žiniasklaidoje aptikau apie eglių spyglių girą. Pasirodo, be visų vitaminų, mineralų ir kitų naudingų medžiagų, šis gaminys taip pat turi dihydrokvarcetino, kuris, kaip sako mokslas, yra labai svarbi medžiaga mūsų organizmui kovojant prieš uždegimus, infekcijas ir pan. Ši veiklioji medžiaga geriausiai aktyvuojasi alkoholyje, o fermentuojantis jis susidaro natūraliai. Puikus derinys ir efektas.
Dar įspėja, kad tai gana stipriai valantis produktas, todėl vartojant pirmą kartą, gerti nedideles dozes ir stebėti savo organizmą ir jo reakcijas.
Sužinojęs tai, negalėjau neišbandyti.


Skanaus!

P.S. Dėl perspėjimo, kad stipriai valantis produktas, pirmą kartą raugiau silpnesnę, dėdamas sveikus spyglius. Kadangi jokios neigiamos organizmo reakcijos nebuvo, sekantį kartą spyglius malsiu ar blenderiuosiu. Tegul iš jų daugiau ištraukia dihydrokvarcetino.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą