2018 m. gruodžio 1 d., šeštadienis

Virta kiaulės koja su žirniais



Kojas  nuploviau, sudėjau į puodą su vandeniu, supyliau rūkyto kumpio odos gabaliukus ir užkėliau ant ugniakuro virti. Žirnius gerai išploviau po tekančiu vandeniu ir padėjau brinkti. Užvirus puode vandeniui, nugraibiau putas, įpyliau universalių prieskonių ir ant mažos ugnies kojas viriau dvi valandas. Tada nupyliau nuo žirnių vandenį ir juos supyliau į puodą. Susmulkinau tris skilteles česnako, svogūną, morką, supyliau į puodą ir viriau pusvalandį. 
Skanaus!

3 komentarai:

  1. Hello Dear, are you actually visiting this web page daily, if so after that you will without
    doubt obtain fastidious knowledge.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kaip senai žirnius valgiau panašiai virtus,tik be kojikių,o su spirgučiais rūkytais...niam,niam skanu...ačiū,tiek visokių patiekalų prigamini,gaila,kad mes tik paskaityt tegalim ir apsilaižyt...:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkoju. Irgi gaminu su visokiais priedais. Prie žirnių daug kas tinka 😃🍺

      Panaikinti