2014 m. balandžio 7 d., pirmadienis

Dilgėlienė ir trapučiai su užtepėle





Toliau naudoju raugintų daržovių asorti. Jas supjausčiau, užbėriau penkių rūšių pipirų mišiniu, užpyliau alyvuogių aliejumi ir trintuvu sutryniau iki vientisos masės. Gavosi užtepėlė. Eidamas pasivaikščioti po Vidzgirio mišką, pasiėmiau jos stiklainėlį. Miške prisiskyniau jaunų dilgėlių lapų ir po pasivaikščiojimo pasigaminau vitaminingus pietus.

4 komentarai:

  1. po tokios gausos vitaminų sveikata tikrai neteks skųstis.
    Sustiprėsi, atjaunėsi :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikiuosi, kad sveikata skųstis neteks :) Nepraleidžiu progos taip pasivitamininti.

      Panaikinti
  2. Žiūriu ir nesuprantu kur fotografuota - ar tik keiti interjerą.
    Receptus pateiki labai vaizdžiai, estetiškai ir suprantamai.
    Mokausi.
    AČIŪ už pamokas

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Prašau:) Džiaugiuosi, jei kas aptinka ką nors vertingo mano klipukuose :) Esi pastabi. Iš tokių mažų fragmentų pastebėjai interjero pokyčius. O jis pakeistas kapitaliai.

      Panaikinti