2021 m. rugsėjo 25 d., šeštadienis

Karštai rūkytas karšis



Perpjoviau karšio galvą ir nugarą, atlenkiau, padariau išklotinę, išėmiau vidurius, žiaunas, gerai išploviau po tekančiu vandeniu, nusausinau, įtryniau abi puses žuvies prieskoniais ir smulkintu česnaku, uždengiau ir palikau marinuotis. 
Po 30 min. į elektrinę rūkyklą įpyliau vyšnios pjuvenų ir drožlių, įdėjau tinklelį, ant jo dėjau karšį, uždengiau rūkyklos dangtį ir įjungiau maksimalų kaitinimą. Rūkyklai įkaitus virš 90 °C, iš jos ėmė sklisti dūmai. Sumažinau kaitinimą, po 30 min. atidengiau ir pažiūrėjau. Matėsi, kad jau išsirūkino. Vėl uždengiau ir išjungiau kaitinimą. Po 10 min. išėmiau karšį ir dėjau ant stalo. 


Skanaus!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą