Garinta vištiena paprastai būna švelnesnio skonio, nei virta ar kepta. Pabandžiau skonį suintensyvinti. Ant penkių viščiukų ketvirčių užpyliau beveik visą pakelį Prieskonių mišinio su žolelėmis AŠTRUSIS, gerai įtryniau ir padėjau rūsyje marinuotis. Vakare dar kartą permaišiau. Kitą dieną į garų puodo indą įpyliau vandens, jį pasūdžiau, uždėjau viršutinį puodą ir sudėjau ketvirčius. Jame liko dar šiek tiek vietos, tai ją užpildžiau bulvėmis, dėjau ant ugniakuro ir garinau. Garinimo laiko net nesekiau, kada nukelti nuo ugniakuro tikrinau, įbesdamas dantų krapštuką.
Vištienos skonis išties buvo aštresnis, jį dar sustiprinau valgydamas su neseniai gamintais pikantiško skonio pomidorus.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą