Kaip ir jubiliejus. Balandžio 28 dieną suėjo lygiai mėnuo, kaip buvau darbe. Prastova dėl karantino.
Ta proga išsikepiau rimtesnį kepsnį.
Sprandinės gabalus įtryniau prieskoniais, sublenderiavau svogūnus ir česnakus, gautą masę užpyliau ant mėsos, ranka gerai įmasažavau, uždengiau ir palikau marinuotis. Po valandos nuo mėsos nubraukiau svogūnų - česnakų masės perteklių, indą išploviau, įpyliau aliejaus, sudėjau mėsą, dar kartą išmasažavau, uždengiau ir palikau toliau marinuotis.
Ėmiausi salotų. Nuėjęs į mišką prisirinkau garšvų, kiaulpienių, dilgėlių ir plautių, jas nuploviau, leidau nusivarvėti vandeniui, supjausčiau, užpyliau Teriyaki padažu ir išmaišiau.
Vėl ėmiausi kepsnių. Juos, kelis kartus apversdamas, iškepiau keptuvėje, padėjau ant grotelių, iš abiejų pusių aptepiau Šaltalankių ir imbiero glazūra ir apskrudinau virš žarijų.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą