Bulvių traškučiai, sūris, dešrelės, kiaušiniai ir gavosi soti kiaušinienė.
Tik spėjau išsidėstyti produktus, prisistatė pirmoji degustatorė.
Sūrį sutarkavau, dešreles supjausčiau, mušdamas kumščiu pakelį, susmulkinau traškučius, įmušiau kiaušinius ir viską permaišiau. Į tuščią traškučių pakelį įpyliau truputį aliejaus, pavarčiau kad išsiteptų vidus, sudėjau sumaišytą masę ir užrišau. Tą patį pakartojau su kitokio skonio traškučiais.
Užviriau vandenį. sudėjau pakus, uždengiau dangčiu ir viriau 15 minučių.
Nukėliau puodą, išėmiau pakus, iš vieno išėmiau kiaušinienę, supjausčiau ir valgiau karštą. Antrą paką nunešiau į rūsį ir kitą dieną. Skanūs buvo abu.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą