2020 m. gegužės 17 d., sekmadienis

Grikių košė su šprotais



Karantinas švelnėja. Pats laikas mažinti sukauptus ilgalaikio galiojimo produktus. 
Mėgstu tiek grikius, tiek šprotus. Pabandysiu juos sujungti viename patiekale. 
Užviriau vandenį, supyliau grikius, palikau virti ir ėmiausi daržovių. Supjausčiau svogūnus, skiltelę česnako, sutarkavau morkas, apkepiau aliejuje, supyliau ant bebaigiančių virti grikiu, prieš tai į puodą įdėjau ir du sultinio kubelius, išmaišiau. Atidariau dūmų skonio šprotų konservų dėžutę, šprotus susmulkinau, supyliau ant grikių, kelias minutes, intensyviai maišydamas, pakaitinau, nukėlęs nuo ugnies apie 15 min palikau pravėsti ir susimaišyti skoniams, tada jau sėdau ragauti. 


Skanaus! 

P.S. Rezultatas pranoko lūkesčius. Bent jau man buvo labai skanu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą