2020 m. balandžio 9 d., ketvirtadienis

Imbiero - citrinų - medaus mišinys



Liūdna realybė, siaučia koronavirusas, ketvirta savaitė karantinas. Sąžiningai karantinuotis nepavyksta. Pirmas  dvi savaites teko dirbti gan pavojingoje aplinkoje, kur teko bendrauti su žmonėmis, tarp kurių buvo grįžusių iš užsienio, liestis prie daiktų, kurie atkeliavo iš visos Lietuvos, tap pat iš užsienio. Dabar į darbą eiti jau nereikia, bet vien namuose ar sode sėdėti nepavyksta. 


Draugelis Bleidas kategoriškai nepripažįsta karantino ir du kartus dienoje reikalauja būti vedamas į lauką. Po teisybei, tai maloni priežastis pabūti lauke. Tuo labiau rizika minimali. Pereiname namo automobilių stovėjimo aikštelę, kertame gatvę, dar vieną automobilių stovėjimo aikštelę ir atsiduriame atviruose laukuose. Kitas, jau nemalonus reikalas yra apsipirkimai maisto parduotuvėse. Pirkėjų su kaukėmis dauguma, ko nepasakysi apie pirštines. Grynomis rankomis, apčiupinėja prekes, nepatikusias deda atgal į lentynas... Nuo rytojaus kaukių dėvėjimas viešose vietose bus privalomas. Susiprotėkit pagaliau, padarykit privalomas ir pirštines bent parduotuvėse! 
Kol tokia realybė, įvairiais būdais stengiuosi stiprinti imunitetą. Vienas iš jų rytais suvalgau pusę šaukšto imbiero - citrinų - medaus mišinio. Rodau, kaip jį gaminau. 



Būkim sveiki! 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą