2018 m. sausio 27 d., šeštadienis

Medžiotojų kepsnys



Nugarinę gerai išmušiau, apibarsčiau trintomis kadagių uogomis, druska ir kad geriau įsigertų prieskoniai, dar kartą lengvai pamušiau, apverčiau ir tą patį atlikau su kita nugarinės puse. Kepiau saulėgrąžų aliejuje, kol gražiai apskrudo. Traiškytus česnakus, smulkintą svogūną ir trintas kadagių uogas pakepinau, kol gražiai pagelto, supyliau į plokščiadugnį puodą, sutryniau, įpyliau raudono vyno, išmaišiau, vėl užkaitinau keptuvėje , įpyliau šaukštą miltų, gerai išmaišiau, sudėjau kepsnius, lauro lapelius ir ant mažos ugnies patroškinau apie 10 min. 
Gaminant prisistatė ir degustuotojas.

Skanaus!

2 komentarai:

  1. Prie tokio patiekalo ir aš atlėkčiau...ką čia bekalbėt apie šuniuką.Tokie kvapai sklinda aplinkui,tik seilės tysta...:)Ačiū,Draugiuk...:)

    AtsakytiPanaikinti