2017 m. liepos 8 d., šeštadienis

Troškinti rauginti kopūstai



Atsisveikinimas su pernykščio derliaus pačio raugtais kopūstais. 
Kai turguje ir parduotuvėse ėmė daugėti šiemečių ir mažėti pernykščių kopūstų, nusipirkau dar dvi galvas pernykščių ir užraugiau su medumi stiklainiuose.
Pirmas "išgaravo" rasalas. Neblogu tempu mažėjo ir kopūstai. Paskutinį stiklainėlį atsivežiau į Girinio valdą. Troškinant panaudojau ir pernai rudenį gamintą bruknių padažą. 
Skanaus!

2 komentarai:

  1. Viskas taip gardu,kad net jaučiu tą skonį ...žudai mane su šiuo patiekalu.Užsinorėjau valgyt,o jau vėlu...Ačiū,drauguži,reiks dienos metu Girinio valdą aplankyt.Tuomet bus galima ir "pasmaguriaut"...:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkoju :) Žinai, užsinorėjau ir aš dešrelių su kopūstais. Reiks pagalvoti pietums...

      Panaikinti