2015 m. rugpjūčio 6 d., ketvirtadienis

Lietiniai su sūriu ir dešrelėmis


Senokai buvau bekepęs lietinius. Miltų kelioninėje dėžėje dar buvo. Užmaišiau skystoką tešlą, iškepiau blynus, pabarsčiau tarkuotu Džiugo sūriu ir įvyniojau po dešrelę. Apkepiau aliejuje ir patiekiau ant pekino kopūsto lapo, paskaninęs su putpelių kiaušiniais pagamintu majonezu. 
Skanaus!

2 komentarai:

  1. Ačiū,skanu buvo...:):)Ypač serviravimas gundė:)
    Puikiai leidi laisvalaikį,skaniai gamini,visi produktai šviežutėliai,
    o dar ir iš gamtos eina paimti žolelių,uogelių,ech galima tik pavydėti,žinoma
    baltu pavydu.Ačiū,Drauguži:)Sekmės poilsiauti...:)

    AtsakytiPanaikinti