2015 m. gegužės 23 d., šeštadienis

Kepti pienių žiedai





Apie pienių naudą dabar rašoma daug. Lapus naudoju. Jų kartumas netgi patinka. Buvau pasidžiovinęs šaknų. Iš žiedų viriau pienių medų. Dabar pabandžiau dar vieną patiekalą. Išplakiau kiaušinius su šaukšteliu cukraus, į juos pamerkiau pienių žiedus, apvoliojau kukurūzų miltuose ir iškepiau. Salsvas skonis prie kavos tiko. 
Skanaus!

2 komentarai:

  1. Ojojoi...tokius"blynukus"pirmą kartą matau...Kartumas ir man patinka,pvz.citrinos žievelėje,
    bet pienių nesu ragavus.Nu ko tik nesužinau ,užsukus į šį dienoraštį :) Dėkui,Drauguži...:):)...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Prašau, Drauguže :) Pienė yra visa karti, išskyrus geltonus žiedlapius. Jei norėsi kartumo, valgyki lapus. Žiedai yra salsvo skonio. "Blynukai" buvo saldūs, kaip tik tiko prie kavos :)

      Panaikinti