2013 m. rugpjūčio 30 d., penktadienis

Karštas šokoladas



Dar vienas gimtadienio patiekalas. Daugiau kaip  pusę stiklinės pieno užkaitinau, bet neužviriau. Sudėjau sulaužytą šokoladą ir maišiau, kol ištirpo. Sudėjau susmulkintą pusę čilės pipiro ir įbėriau truputį druskos. Vėl neužvirdamas kaitinau ir maišiau apie 4 minutes, kol ėmė tirštėti. 
Skanaus!
Manau, šiuo šokoladu galėtum mėgautis ir Tu, Genute :)

2 komentarai:

  1. O tai dėkui...skanumėlisssss,apsilaižiau,nes skubėjau ir per lūpą nuvarvėjo...:):):)
    O ką priduoda tas pipiras?Nesu girdėjus,kad jo reikia dėt,kažkaip galvojau,kad muskato riešutas ten dedamas,ar dar kas nors kitas iš prieskonių.Ar neaštru?Niekad nesu darius,bet ligoninėje, kai gulėjau,ten automatas stovėdavo,tad vaišindavomės dažnai...Nors ten,kaip žinai,netikras tas karštas šokoladas,bet visvien pirkom širdelę nuramint...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Prašau :) Su muskato riešutu esu gaminęs. Tas buvo aštraus skonio. Kaip ne keista, pipiras šokolado skonio nesuaštrino. Kažkur internete buvau radęs, kad gamina su čiliaku. Išbandžiau.

      Panaikinti