2021 m. birželio 13 d., sekmadienis

BBQ padažu glazūruota vištiena






Tėvo dienai skirtas patiekalas.
Vištą supjausčiau vidutinio dydžio gabalėliais, užbėriau Paukštienai skirtu prieskonių mišiniu, smulkintais česnakais, svogūnais, gerai įtryniau, užpyliau Ryžių vynu, išmaišiau ir nunešiau į vėsų rūsį marinuotis.
Kitą dieną vištieną dėjau į kepimo groteles, dažnai apversdamas, kepiau virš žarijų. Kai vištienos gabalėlių viduje temperatūra artėjo prie 80°C, nukėliau groteles, BBQ padažu ištepiau vieną gabalėlių pusę, ją apkepiau, ištepiau kitą gabalėlių pusę, apkepiau ir ją. Valgiau su šviežių daržovių salotomis.


Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą