Vištų ketvirčius perpjoviau į dvi dalis, užbėriau smulkintu česnaku, svogūnu, Santa Maria vištienos prieskoniais ir gerai įtryniau. Užpyliau du šaukštus majonezo, pusantro šaukšto garstyčių, du šaukštus alyvuogių aliejaus, vėl gerai įtryniau ir padėjau šešėlyje marinuotis.
Po trijų valandų mėsą apkepiau iš abiejų pusių, sudėjau į puodą, užpyliau marinatu, apdėjau bulvėmis, užpyliau alumi ir ant mažos ugnies troškinau, kol išvirė bulvės.
Skanaus!
Nu nezinau nuo ko priklauso, esu troskinus su alum vistiena, mesa gavos labai skani, bet darzovese erzino alaus kartumas ir ju teko nevalgyt, gal cia labai nuo alaus priklauso skonio?
AtsakytiPanaikintiTaip, nuo alaus. Vien mėsai tinka ir kartesnis, sodraus skonio alus, jei kartu su daržovėmis, makaronais, ryžiais, reikia naudoti švelnaus skonio alų
Panaikinti