Du šių metų atradimai, aviečių - obuolių uogienė ir bazilikų arbata. Uogienės receptą aptikau internete. Už bazilikus dėkoju draugei Danutei. Abiejų skoniai puikūs, o valgant ir užgeriant, sakyčiau, pagerėjo ne dvigubai, o kvadratu. Netikit - pabandykit patys.
Skanaus!
Oho,kiek uogienės iš vieno virimo,nieko sau...!!!Ai6ku,kad skani gavosi,be jokių abejonių.
AtsakytiPanaikintiNesu su obuoliais virus,tik atskirai,bet daugiau avietes šaldydavau...
Dėkoju ir skanios arbatos ilgais žiemos vakarais...:):):)
Dėkoju :) Gerai kad puodas didelis, pavyko išvirti vienu virimu. Dar labai padėjo senais laikais pasigaminta ilga maišymo mentė. Nekaršta rankoms, o svarbiausia, baigiant virti, jų nepasiekė sproginėjančių burbulų mėtomi verdančios uogienės lašai.
Panaikinti