2018 m. rugsėjo 15 d., šeštadienis

Priešpiečiai



Du šių metų atradimai, aviečių - obuolių uogienė ir bazilikų arbata. Uogienės receptą aptikau internete. Už bazilikus dėkoju draugei Danutei. Abiejų skoniai puikūs, o valgant ir užgeriant, sakyčiau, pagerėjo ne dvigubai, o kvadratu. Netikit - pabandykit patys. 
Skanaus!

2 komentarai:

  1. Oho,kiek uogienės iš vieno virimo,nieko sau...!!!Ai6ku,kad skani gavosi,be jokių abejonių.
    Nesu su obuoliais virus,tik atskirai,bet daugiau avietes šaldydavau...
    Dėkoju ir skanios arbatos ilgais žiemos vakarais...:):):)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkoju :) Gerai kad puodas didelis, pavyko išvirti vienu virimu. Dar labai padėjo senais laikais pasigaminta ilga maišymo mentė. Nekaršta rankoms, o svarbiausia, baigiant virti, jų nepasiekė sproginėjančių burbulų mėtomi verdančios uogienės lašai.

      Panaikinti