2015 m. birželio 14 d., sekmadienis

Užkanda prie alaus. Kepti krienų lapai





Tokiame tvankume gelbėjo ežerukas ir šaltas alus. Geras dalykas tas šaltkrepšis.
O užkanda egzotiška. Kaip ir pats valgymas. Šakutes greitai teko padėti į šoną ir lapus imti pirštais. Lapai traškūs, skonis kartokas, pirštai riebaluoti, įspūdžių daug. 
Mėgstantiems egzotiką skanaus!

4 komentarai:

  1. Vajeee!!!....dar tokio patiekalo nesu nei regėjus,nei girdėjus...Nustebinai...:)
    Ot norėč paragaut ....nors vieną trupinėlį...)Ko tik Tu nesugalvoji!....ačiū...įdomu buvo...:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Iki šio kepimo ir aš buvau tik girdėjęs apie jį :) Pabandžiau ir pats, patiko :)))

      Panaikinti