Vien tik alumi sumaišiau skystoką blynų tešlą, aliejumi patepiau keptuvę ir kepiau kaip lietinius blynus. Alus išpūtė, gavosi stori. Pertepimui naudojau ką tik pagamintą Girinio pesto užtepėlę ir konservuotą tuną. Baigęs sluoksniuoti, aptepiau varškės užtepėle ir papuošiau valgomomis žolelėmis. Tai notrelės žiedas, jauni klevo, gauromečio, garšvos ir notrelės lapai.
Su kava toks tortas gal ir netiktų, bet su alumi labai tiko.
Skanaus!
Super!
AtsakytiPanaikintiDėkoju :)
PanaikintiNieko sau tortelis!Namų sąlygomis ne visi sugeba tokį tortą pasigaminti,o čia gamtoje..nuostabu,Drauguži!
AtsakytiPanaikintiO dar ir papuoštas liuksiškai!Turi daug fantazijos,stebi mane vis labiau ir labiau.:)
Gamtoje turiu daug laiko, todėl galiu ir pafantazuoti :)))
Panaikinti