2014 m. rugsėjo 18 d., ketvirtadienis

Maisto atsargos. Rudmėsių sviestas





Žinau jauną pušynėlį, kuriame kas metai pasipila rudmėsės. Nenuvylė ir šiemet. Pirmosios buvo iškeptos su svogūnais ir suvalgytos šiltos su virtomis bulvėmis. Antro grybavimo buvo skirtos atsargoms. Dabar šaldomoje kameroje žiemos laukia trys indeliai rudmėsių sviesto.

8 komentarai:

  1. Pilnai sutinku, jos skanios keptos, raugintos, marinuotos. Delikatesas.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jooo,skanu,kai draugas pavaišina:)Tolokai gyveni,lėkčiau to sviesto pakabint su šaukštu...:)
    Ar daug prisigaminai,Girini?::)Matau dar palapinių sezono uždarymo nebuvo,tai reikia nepražiopsuot.:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Dar visi trys indeliai šaldomoje kameroje. Reiškia dar nesulaukiau tokio svečio, kurį norėčiau juo pavaišinti. Taip kad nepražiopsuok :D Per daug gražus ruduo, kad uždaryčiau Palapinių sezoną. Tikiuosi, jis tęsis ir spalį :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ech,Drauguži,galiu ir pražiopsuot,kad ir gražus ruduo,bet mane jis
    įveikė,sirguliuoju,tad išlaikyk nors vieną šaukštelį,palaižyčiau ir ligas gal atbaidyčiau.:):)
    Dėkui už gerą širdį:)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Išlaikiau, Drauguže, ne šaukštelį, o visą indelį :) Laikykis, nepasiduoki nei ligoms, nei rudeninei nuotaikai :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū...stengsiuos nepasiduot,tik va to indelio visvien neis pasiekt...:)
      Gaila:)Bet ačiū ir už paguodos žodį:)

      Panaikinti
    2. Laikykis! Tenka pripažinti, kad tolokai gyveni ir pasiekti indelį sunku...

      Panaikinti