2014 m. rugpjūčio 1 d., penktadienis

Beveik čeburekai





Greitai pagaminami čeburekai. Naudojau kalakutienos faršą. Tešlą maišiau su gazuotu mineraliniu vandeniu. Gavosi puresnė. O ir patys čeburekai storesni, solidesni.

2 komentarai:

  1. Ok...:) aš irgi taip kepu,gal prieš dvidešimt metų ,mane viena moteris pamokino.
    Tik tešloje mineralinio niekad nepilu,reiks pabandyti.,matau,kad purūs gaunasi...
    O visą kitą,taip,kaip Tu parodei čia..Ir mano šeimynėlė labai juos mėgsta....:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai seniai buvau girdėjęs apie tokius kepinius. Bet tik dabar pabandžiau. Patiko. Kepsiu ir namuose.

      Panaikinti