2014 m. liepos 25 d., penktadienis

Šaltibarščiai





Vėl šaltibarščiai. Tik šį kartą žymiai liesesni, nei čia gaminti pavasarį. Jei tada norėjosi daugiau pavasarinių vitaminų, tai dabar, užgriuvus karščiams, daugiau skysčių. Todėl rūgpienį dar skiedžiau mineraliniu vandeniu. Gerą skonį davė ir burokėliai, konservuoti obuolių sultyse.
Skanaus!

2 komentarai:

  1. Tokiame karštyje tik šaltibarščius ir valgyti.:)Ale nustebinai vienu komponentu,mineraliniu vandeniu,
    niekad nesu jo pylus į šaltibarščius/ar jis natūralus,be gazo?/:)Na Tu prisigalvoji visko,jau galima ir nebesistebėt,
    bet vis kažką naujo atrandu, čia užsukus...Gero poilsio,puikių įspūdžių gamtos prieglobstyje:):)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkoju :) Gazuotas mineralinis vanduo. Pilant šaltibarščiai labai gražiai suputojo. Maišant dar išsiskyrė angliarūgštės, bet kažkiek ir liko. Skonis buvo puikus.

      Panaikinti