Po beveik čeburekų kepimo liko vaflių lakštų. Kelioninėse dėžėse yra šiokia tokia konservų atsarga. Būnant Mėlynuose Namuose, ekspromtu sugalvojau jų panaudojimą. Sutepęs vaflių lakštus, kelias minutes palaukiau, kol jie sudrėko, tapo elastingi ir tik tada vyniojau. Derėjo valgyti lazdelėmis. Neturėjau, o išsidrožti pagailo medžių. Dėl visa ko įsigysiu ir valgymo lazdeles. Gal dar prireiks.
Atrodytų, kad JAU visiškai nesugebu parašyti nors kiek išradingesnio komentaro, deja...
AtsakytiPanaikintiir šį sykį tegaliu pasakyti
NUOSTABU,
IŠRADINGA
ir kaip visada Tavo, Girini, patiekalai būna - SKANU
Dėkoju :) Reiks pabandyti dar kažką iš panašių suktinukų. Visai patiko juos gaminti :)
Panaikinti