Receptas
2 nemaži plonai pjaustyti žali burokėliai,
2 nemaži plonai pjaustyti žali burokėliai,
3 l virinto atvėsinto vandens.
2 š. cukraus,
2 g druskos,
riekė kietesnės ruginės duonos.
2 š. cukraus,
2 g druskos,
riekė kietesnės ruginės duonos.
Viską sudėti ir pridengus 2-3 d. palaikyti. Tuomet nukošti ir supilstyti į butelius. Laikyti šaltai.
Gerti 3 k. po pusę stiklinės prieš valgį.
Labai ačiū mano draugei Danutei už šį receptą.
Kad ir kaip norėč pasigamint tokios"šluotos"...negaliu...
AtsakytiPanaikintiBurokėliai tirština kraują,o cukrus man "nuodai"...dėkui,Drauguži,skanaus Tau!
Gaila, kad negali... Daug gero prisiskaičiau apie burokėlių sultis, apie burokėlių girą. Po teisybei, nėra labai skanus gėrimas, bet gerti galima.
Panaikinti