Pasirodė cukinijos. Pirmoji buvo sublenderiuota su uogomis, vandeniu ir šaukštu medaus į tirštoką kokteilį, antroji sutarkuota į salotas ir suvalgyta su mėsa, o sekančios jau iškeptos. Ir iškeptos ne visai tradiciškai, pirmiausiai apvoliota miltų - džiūvėsėlių mišinyje, po to kiaušinių plakinyje ir tada dėta į įkaitintą aliejų. Rezultatas pranoko lūkesčius, cukinijos pasidengė tvirta ir skania luobele, skonį labai pagerino užpilas. Kai viršutinis sluoksnis kiaušinių plakinys, jis puikiai surišo miltus ir džiūvėsėlius, jų nepribyrėjo į keptuvę, nesvilo ir tame pačiame aliejuje buvo galima kepti ir antrą cukinijų partiją. Tokį kepimą reikės pabandyti ir su žuvimis.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą