2022 m. gegužės 16 d., pirmadienis

Sodo sezono 2022 atidarymas. Kareiviška košė


Puodą su vandeniu dėjau ant ugnies ir kol užvirė, peiliu susmulkinau svogūną ir dvi česnako skilteles, burokine tarka sutarkavau morką, subėriau į keptuvę ir dėjau ant ugnies šalia puodo. Į verdantį vandenį supyliau grikius ir pakaitomis maišiau, tai keptuvės, tai puodo turinį. Apkepus daržovėms, į keptuvę supyliau troškintą kiaulieną, maišant pakepinau ir supyliau į puodą ant bebaigiančių virti grikių. Išmaišiau, įpyliau BBQ prieskonių, sojų padažo, gerai išmaišęs, nukėliau nuo ugnies. 
Iš 6 alaus skardinių ir brendžio butelio pagaminau stilizuotą tanką.


Taurę pakėliau už teisiųjų pergalę.
Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą