2019 m. birželio 22 d., šeštadienis

Ant grotelių kepti karbonadai



Kiaulienos nugarinės griežinėlius pabarsčiau mėsai skirtu prieskonių mišiniu, pamušiau mušimui pritaikytu grūstuvu, apvertęs vėl pabarsčiau prieskoniais, vėl pamušiau ir per naktį marinavau marinate, pagamintam iš sumaišytų trintų česnakų, Prancūziškų garstyčių ir balzamino acto. 
Kitą dieną mėsą apvoliojau miltuose, kiaušinio - tų pačių mėsos prieskonių plakinyje, džiuvėsėliuose, ištepiau aliejumi, dažnai vartydamas groteles, kepiau virš žarijų, kol iškepė ir gražiai apskrudo. 
Patiekiau su marinuotais baravykais, agurko ir pomidoro gabaliukais. 
Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą