Apie pienių naudą dabar rašoma daug. Lapus naudoju. Jų kartumas netgi patinka. Buvau pasidžiovinęs šaknų. Iš žiedų viriau pienių medų. Dabar pabandžiau dar vieną patiekalą. Išplakiau kiaušinius su šaukšteliu cukraus, į juos pamerkiau pienių žiedus, apvoliojau kukurūzų miltuose ir iškepiau. Salsvas skonis prie kavos tiko.
Skanaus!
Ojojoi...tokius"blynukus"pirmą kartą matau...Kartumas ir man patinka,pvz.citrinos žievelėje,
AtsakytiPanaikintibet pienių nesu ragavus.Nu ko tik nesužinau ,užsukus į šį dienoraštį :) Dėkui,Drauguži...:):)...
Prašau, Drauguže :) Pienė yra visa karti, išskyrus geltonus žiedlapius. Jei norėsi kartumo, valgyki lapus. Žiedai yra salsvo skonio. "Blynukai" buvo saldūs, kaip tik tiko prie kavos :)
Panaikinti